Waterkant | Youth Cooperation in Suriname (Dutch)

Waterkant | Published Sept 20, 2014

Samenwerking ten behoeve van jongeren Suriname

 Marvin Pollack(l), president van de Junior Chamber International Suriname (JCI Suriname), en Carlo Arze(r), Program director van het Pan-American Development Foundation (PADF), hebben donderdagavond een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het PADF voert vanaf 2013 het Youth Developmnet and Juvenile Justice Programma uit, dat bekend staat onder de lokale naam “Kari Yu!”.

 Het “Kari Yu!” programma wordt gefinancierd door de USAID en richt zich op jongeren tussen 15 en 24 jaar in 3 categorieën: Jongeren die risico lopen vroegtijdig de school te verlaten, vroegtijdige schoolverlaters en jongeren die in aanraking zijn gekomen met de justitie.

JCI Suriname is onderdeel van een internationaal netwerk voor persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling voor ondernemers en ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar oud. De missie van de organisatie is het aanzetten van jonge mensen tot positieve veranderingen binnen hun gemeenschap.